Descopera noua Toyota bZ4X

Faceți cunoștință cu noua Toyota bZ4X

Eficientă, inovatoare și cu designul dinamic SUV, Toyota bZ4X electrică cu baterie iți oferă ce este mai important. Cu construcția sa robustă și stilizată, capacitățile remarcabile de tracțiune integrală și autonomia excelentă, Toyota bZ4X te duce în siguranță oriunde doresti. Mergi dincolo de modelul electric si bucura-te de o experienta noua la volan cu acest SUV electric inovator.

Performanța remarcabilă de conducere

Bucură-te de cea mai bună performanță electrică din clasa cu Toyota bZ4X și lasă în urma zero emisii. Cu o reacție rapidă, acest model iți oferă viteză și cuplul de care ai nevoie. Datorită capacităților sale remarcabile de tracțiune integrală, Toyota bZ4X iți oferă o experiență de perfectiune autentica la volan.

Dotată pentru orice călătorie

AWD XMODE îmbunătățește performanța și siguranța, permițându-i modelului bZ4X să abordeze orice teren, cu capacități fantastice de tracțiune integrală. Te poti bucura de incredere pe orice vreme, indiferent de aventura in care ai pornit.

Performanță excelentă a bateriei

Bazându-se pe aproape 25 de ani de experiență în tehnologia bateriilor, Toyota bZ4X poate acoperi peste 450 km cu o singură încărcare completă – și cu zero emisii. Această autonomie poate fi maximizată cu ajutorul plafonului cu panou solar opțional. Trei opțiuni de încărcare le oferă șoferilor flexibilitate – folosește sistemul public de încărcare rapidă și obține o încărcare de aproximativ 80% în 30 de minute folosind sistemele de încărcare 150kW sau încarcă acasă într-o priză sau casetă de perete. Calitatea Toyota îți asigură liniștea sufletească prin fiabilitatea bateriei. Chiar și după 10 ani, bateria va fi capabilă să atingă o valoare remarcabilă de 90% din performanța ei originală.

Siguranța în care poți avea încredere

Toyota bZ4X oferă caracteristici de siguranță complexe, oriunde dorești sa călătorești, fie în zone urbane, fie off road. Inclusiv tehnologia de ultima generație Toyota Safety Sense cu caracteristici precum asistență pentru șofer cu oprire de urgență (DESA) și actualizări over-the-air (OTA).

Habitaclu inteligent conectat

Explorează o lume a comunicării multimedia și conectivității. Cu un ecran tactil mare de 12”, recunoaștere vocală avansată și integrare smartphone unitară, Toyota Smart Connect oferă o experiența deosebit de rapidă și ușor de utilizat, actualizată în permanență prin tehnologia over-the-air. Aplicația MyT de pe smartphone te ajută să verifici nivelul bateriei, să planifici încărcarea, sa verifici datele de călătorie sau chiar sa iți controlezi vehiculul de la distanță – de la controlul climei până la incuierea si descuierea usilor.

Stil și prezența unică

Toyota bZ4X combină aspectul aerodinamic și avangardist al unui vehicul electric cu designul SUV impunător. Rezultatul este un vehicul electric inovator care performează pe orice fel de drum, atragând privirile oriunde merge.

Habitaclu spațios si ordonat

Conceputa sa imbunatateasca experienta calatoriei pentru toti pasagerii, Toyota bZ4X ofera un spatiu de care se pot bucura toti. Interiorul rafinat asigura un spatiu deosebit de generos pentru picioare pentru toti pasagerii, gratie confortului superior si senzatiei remarcabile de spatiu.

Opțiunile tale de încărcare

Încărcare la stațiile publice

Pentru o încărcare rapidă, poți găsi cu ușurință stații de încărcare rapidă într-o serie de locuri publice, cu ajutorul sistemului de localizare a stațiilor din aplicația MyT. Aceste unități extrem de eficiente pot sa iți reîncarce vehiculul bZ4X pana la 80% în aproximativ 30 de minute.

Încărcarea la domiciliu

Aceste unități dedicate încarcă mult mai rapid decât prizele de la domiciliu. Cu bZ4X, poți efectua o reîncarcare completă între 6,5* si 10 ore. *Cu caseta de perete de 11kW disponibilă din octombrie 2022

Întrebări Frecvente

Cu Toyota bZ4X, calatorești peste 450km* fără sa îți faci griji despre reîncarcare. * Autonomia poate varia in functie de vehiculul selectat si de nivelul de echipare.
Reîncărca la o caseta de perete dedicată, o priză de la domiciliu sau la punctele publice de încărcare rapidă dintr-o serie de locații. Serviciile de conectivitate Toyota te vor ajuta sa găsești o statie de incarcare in apropiere, oriunde te-ai afla in Europa.
Încărcarea este simpla, comodă și perfect sigură cu ajutorul cablului furnizat împreună cu vehiculul, indiferent dacă folosești o priza de la domiciliu, o casetă de perete sau o stație publică de încarcare rapida.
Timpul de încărcare a vehiculului depinde de sursa de alimentare. La stațiile publice, te poți bucura de o încărcare rapidă în aproximativ 25 de minute. Încărcarea la caseta de perete de acasă sau la priza de acasa dureaza intre 6,5 si 19 ore.
Autovehiculele electrice cu baterie te ajută să economisești bani pe parcursul duratei lor de viață. Nu va mai trebui sa plătești niciodată pentru combustibil, iar o încarcare completa de la o priza de la domiciliu poate costa numai 5€.
Mașinile hibrid și cele electrice prezintă o diferență fundamentală. Un autovehicul hibrid comută între motorul pe benzină și cel electric în mod automat și are autoîncărcare, în timp ce un autovehicul electric cu baterie funcționează doar pe baza energiei stocate in baterie si produce zero emisii.
Autovehiculele noastre full electric au aceeași fiabilitate ca orice alt model Toyota. Atâta timp cât verificările service anuale sunt efectuate, Toyota bZ4X este acoperită de o garantie de 10 ani, asa ca poti fi liber de orice griji. Poti obtine informatii complete la dealerul tau Toyota.

De ce să aleg o Toyota electrică cu baterie?

Cu peste 25 de ani de experientă, Toyota este un deschizător de drumuri către un viitor complet electric. Cu peste 18 milioane autovehicule electrificate deja in circulație și 17 modele electrificate dintre care poți alege, Toyota continuă să ofere o inovare de excepție și bucuria clienților din întreaga lume. Datorită experienței ample de dezvoltare a tehnologiei bateriilor și de gestionare eficientă a fluxurilor de energie, autovehiculele Toyota electrice cu baterie oferă o performanță fiabilă, de durată.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.