Despre noi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Conducerea în siguranță, confortabilă și ecologică necesită nu numai o mașină bine construită, ci și profesioniști bine pregătiți și servicii profesionale. De la înființare în urmă cu două decenii, Euro-Car Trading continuă să ofere o gamă completă de servicii pentru toate tipurile de autoturisme și alte vehicule comerciale în zona Odorheiu Secuiesc și Târgu Mureș. Suntem reprezentanța autorizată a mărcii Toyota pentru județele Harghita și Mureș atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Oferta noastră include autoturisme marca Toyota, vehicule pentru parcuri auto, opțiuni de răscumpărare (Buy-back) și reduceri prin programul Rabla – toate cu o garanție completă de 6 ani sau 200.000 km.

Service

erviciile noastre dețin certificare Toyota GOLD, dar suntem independenți de marcă, acceptăm toate tipurile de mașini, cu orice motor cu combustie internă sau cu motor electric. Ne ocupăm de reparații autoturisme, autobuze și camioane, precum și de inspecții tehnice periodice (ITP). Atelierele noastre de tinichigerie și vopsitorie, mecanicii și electricienii auto lucrează cu o calitate ireproșabilă, fie că este vorba de orice defecțiuni, verificare periodică, reglaj direcție sau diagnoză auto computerizată. Intermediem asigurări auto obligatorie (RCA) și opționale (CASCO), evaluare a daunelor și asistență rutieră și tractări auto. Activitățile noastre suplimentare includ spălătorie și cosmetică auto, vulcanizare și hotel de anvelope. Totodată comercializăm mașini second hand, pe care le predăm clienților noștri cu garanție de 1 an după efectuarea celor mai stricte și complete inspecții tehnice.

Vânzări

Comercializăm și mașini electrice și hibride indiferent de marcă și efectuăm închirieri pe termen lung sub marca ePulse, care face parte din grupul nostru de companii. Venim în sprijinul dumneavoastră în alegerea celei mai potrivite mașini electrice din oferta a opt mărci și peste patruzeci de modele. Fie că sunt noi sau folosite, mașini electrice, hibride sau hibride plug-in, oferim posibilitatea Buy-back, închirieri pe termen scurt și lung, forme avantajoase de finanțare și diverse pachete de servicii pentru persoane fizice sau companii. În contextul unui parteneriat pe termen lung sau în cazul închirierii unui lot pentru parc auto, ne ocupăm noi de costurile administrative ale parcului auto. Totodată, transportul ecologic este important pentru noi, chiar dacă nu vorbim de mașini, astfel încât veți găsi în oferta noastră și trotinete și biciclete electrice pe care le recomandăm ca având cel mai bun raport calitate-preț.

Echipamente de divertisment și confort

În urmă cu zece ani, am lansat o ramură a afacerii noaste, Autoextra care se ocupă exclusiv de distribuirea și instalarea echipamentelor de divertisment și de confort, și a gadgeturilor care facilitează confortul în timpul conducerii. Suntem distribuitorul exclusiv ale produselor Dension în România.