Servicii

20 de ani pentru mașini zâmbitoare

Vânzări de maşini noi

Ne ocupăm cu vânzarea autoturismelor marca Toyota precum şi alte mărci și modele electrice şi hibride în judeţele Harghita şi Mureş în calitate de dealer autorizat.

Vânzări mașini second hand

Toate mașinile second hand vândute sunt livrate clienților noștri după verificare tehnică foarte riguroasă, cu garanție de 1 an.

Răscumpărare (Buy-back)

În momentul achiziționării unei autoturisme noi, vom prelua autoturismul vechi pentru schimb în cele mai favorabile condiții.

Management parc auto

În contextul unui parteneriat pe termen lung sau în cazul unui contract de închiriere pentru flotă, preluăm și costurile administrative ale parcului auto.

Service independent de marcă pentru toate tipurile de vehicule

Acceptăm toate tipurile de mașini, cu orice motor cu combustie internă, hibrid sau electric. Ne ocupăm de reparații și service periodic la o scară largă de autoturisme, autobuze și camioane.

Program ”Rabla”

Venim în ajutorul dumneavoastră în tot ce ține de demersurile pentru Programul ”Rabla”, contactați-ne!

ITP

Efectuam inspecții tehnice periodice pe bază de programare și trimitem de asemenea notificări clienților noștri înregistrați înainte de data scadentă pentru toate tipurile de vehicule, fie ele autoturisme, camioane, motoare, motociclete, autobuze sau tractoare.

Tinichigerie auto

Atelierul nostru, împreună cu vopsitoria, vă recondiționează mașina la nivel profesional, de la zgârieturi minore până la daune majore. Vopsirea și antifonarea șasiului completează oferta noastră și readuce mașina deteriorată la starea de fabrică.

Diagnoză computerizată auto

Dacă aveți dificultăți în a găsi cauza problemelor unei defecțiuni, noi vom face tot posibilul pentru a găsi sursa defecțiunilor, cu cele mai profesioniste echipamente și cu cei mai pregătiți specialiști din cadrul service-ului. Serviciile noastre independente de marcă sunt certificate Toyota GOLD.

Reglaj direcție

Ne asigurăm că roțile mașinii dumneavoastră funcționează pe șosea întotdeauna în conformitate cu valorile specificate de producător pentru o ținută de drum corespunzătoare, o experiență de condus plăcută și sigură și o durată de viață cât mai lungă a anvelopei.

Evaluare daune și intermediere asigurare, asistență rutieră și tractări auto

Fie că este vorba de asigurare RCA sau CASCO, încercăm să obținem cele mai bune oferte de la partenerii noștri, precum și să venim în sprijinul clienților noștri în procesul de evaluare și administrare a daunelor.

Spălătorie și cosmetică auto

Ne ocupăm de mașina dumneavoastră asigurând ca aceasta să fie nu numai în stare tehnică perfectă, ci să arate impecabil atât din interior și în exterior!

Vulcanizare și hotel de anvelope

Asigurați-vă că aveți întotdeauna cel mai înalt nivel de siguranță rutieră și lăsați problemele cu înlocuirea, reparațiile și depozitare în seama noastră!

Închiriere de mașini pe termen lung

Doriți să scăpați de toate bătăile de cap cu responsabilitățile și obligațiile legate de mașină? Totodată, ați dori să utilizați autoturismul dumneavoastră într-un mod rentabil și predictibil în condiție excelentă? Grupul nostru de companii ePulse, vă ajută să alegeți cea mai potrivită mașină electrică din oferta a opt mărci și peste patruzeci de modele, fie că este vorba de mașini noi sau folosite, electrice, hibride sau hibride plug-in.

4x4 și offroad

Comercializăm toate accesoriile care pot fi necesare în afara drumurilor asfaltate.

Vânzări alte de vehicule electrice

Transportul ecologic este important pentru noi, chiar și atunci când nu vorbim de autoturisme. În oferta noastră găsiți și scutere și biciclete electrice, pe care le oferim cu cel mai bun raport calitate-preț.

Comercializarea și instalarea accesoriilor auto de divertisment și confort

Distribuim echipamente și gadgeturi pentru sisteme audio și divertisment prin firma Autoextra aparținând grupului nostru de firme. Suntem distribuitorul exclusiv al produselor Dension în România.

Programează-te online

Completați formularul de mai jos cu informațiile dvs. și selectați serviciul dorit.
Vă vom contacta în termen de 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitării dumneavoastră!