Corolla Cross

DESCOPERA NOUA COROLLA CROSS

Rulează videoul

Conduci cu placere

Am dus numele celui mai bine vandut vehicul din lume la inaltimi si mai mari. Puternic si sofisticat, modelul Corolla Cross, cu pozitie inaltata la volan, dispune de un caracter practic si vizibilitate impunatoare, oferind aspectul si senzatia unui adevarat SUV. Deschiderile mari ale portierelor din spate si spatiul amplu pentru cap si zona picioarelor garanteaza acces usor si confort, in timp ce portbagajul spatios si scaunele rabatabile ofera o flexibilitate binevenita pentru a aborda viata de zi cu zi sau escapadele active. Aici, toata lumea se bucura de drum.

Puterea unui zambet

Datorita noii noastre tehnologii hibrid de a 5-a generatie, Corolla Cross ofera tuturor un motiv sa zambeasca. Un nou motor hibrid de 2,0 litri aduce o combinatie imbatabila de putere si emisii scazute de CO2. Datorita sistemului optional de tractiune integrala inteligenta, increderea si linistea sunt prezente in toate conditiile. Cu o acceleratie imbunatatita, un consum mai mic de combustibil si fara prize la vedere, Corolla Cross Hybrid face ca fiecare calatorie in familie sa fie distractiva. 

Dotari prietenoase

Indiferent daca faci drumuri prin oras sau bagajele pentru vacante, in Corolla Cross esti mereu protejat si conectat. Cu tehnologiile de siguranta T-Mate si sistemele de asistenta a soferului alaturi, inclusiv sistemul de siguranta pre-impact imbunatatit, toate aflate in standard, calatoriile sunt mai sigure. Datorita unei serii de echipamente de conectivitate la bord, de la navigarea in cloud in timp real prin intermediul unui ecran tactil HD de 10,5 inchi pana la integrarea fara fir a smartphone-ului, chiar si drumul spre scoala se simte din nou distractiv.

Galerie

MULTE ASPECTE INTERESANTE DESPRE SUV-URI

Noi perspective

Datorita inaltimii lor de rulare ridicate si a garzii la sol mai mare, SUV-urile ofera o vizibilitate si o incredere de neegalat. Fie ca navighezi prin oras sau calatoresti pe drumuri noi, vei ajunge la destinatie relaxat si linistit.

Practicabilitate bine-venita

Designul mai inalt al unui SUV elibereaza mai mult spatiu interior decat un hatchback conventional sau un sedan. Cu mai mult spatiu pentru cap si zona picioarelor, portbagajul lor spatios este de obicei mai usor de utilizat datorita nivelului ridicat de incarcare si a deschiderii largi. 

Placerea de a conduce

Agile si receptive, SUV-urile moderne ofera acum o distractie autentica la volan. Combinand adesea tehnologia hibrida si tractiunea integrala, SUV-urile Toyota, cum ar fi Corolla Cross, ofera atat putere dinamica, cat si siguranta in orice vreme, in orice tip de calatorie.