Highlander

PRIVEȘTE ÎN JUR

De la 50.230 euro

Pentru fiecare călătorie. Pentru fiecare șofer.

Datorită opțiunilor de conducere oferite de motorul sau de 2,5 litri Hybrid Dynamic Force, Highlander Electric Hybrid depășește clasa sa, permitându-vă să personalizați și sa maximizați eficiența unității dvs. NORMAL, ECO, SPORT sau EV, indiferent de modul pe care îl alegeți, veți găsi accelerație, putere și reacție, precum și o călătorie linistita si confortabila.

Conduceți cu putere hibridă. Conduceti în stilul propriu.

Noul motor Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri este suficient de puternic pentru a trage o remorcă de 2 tone și este combinat cu un sistem AWD-i care intră automat în acțiune ori de câte ori este nevoie. Prin angajarea unui motor electric posterior suplimentar independent de cel principal, acesta distribuie forța de acționare suplimentară roților din spate, suprimând alunecarea roții din fata.

Interior polivalent. Viață polivalentă.

Toyota Highlander poate transporta până la sapte persoane în confort și stil, cu spațiu generos pentru picioare, indiferent de loc, și un acoperiș panoramic incredibil. Interiorul său se poate adapta la orice aveți nevoie și ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.