Proace City Verso

PERFORMANȚE IMPRESIONANTE

De la 25.620 euro

Design inteligent, confort la îndemână

Scaunele pliabile de tip flat fold iți permit sa maximizezi spațiul pentru bagaje, în timp ce scaunele din rândul 2, toate cu prinderi ISOFIX, asigură pasagerilor protecție și confort. Tehnologiile avansate care includ Head Up Display, asistență inteligenta la parcare (IPA) și Pro-Touch cu navigare 3D facilitează călătoria și elimină stresul.

Schimbă, iar apoi schimbă din nou

PROACE CITY VERSO oferă flexibilitate la configurare, putând să transporte până la 7 persoane, prin intermediul celor două scaune confortabile individuale în randul al treilea, care se pliaza și glisează înainte si inapoi, permitand echilibrarea intre spatiul pentru picioare si spatiul pentru bagaje.

Bine ați venit în zona de confort

Indiferent dacă ești la volan sau ești pasager, PROACE CITY VERSO te va cuceri prin abundența de spații de depozitare și prin versatilitate. Poți lasă acoperișul panoramic să inunde cu lumină cabină, iar sistemul audio compatibil cu Apple CarPlay™ sau Android Auto™ îți va permite sa asculți melodiile tale preferate. (Functii disponibile in functie de echipare)
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.