Yaris Cross

HELLO HYBRID HAPPINESS!

18.795 Eurótól

Kompakt SUV

Nagyobb hasmagasságával és magasabb vezetési pozíciójával a kompakt Yaris Cross magabiztosan és stílusosan veheti be a várost. Az új Yaris Cross okos összkerékhajtásának és tágas, sokoldalú belső terének köszönhetően, amely minden helyzetben segít Önnek, az új Yaris Cross mindig mozgásban tartja Önt.

Full Hybrid & AWD-i

A hibrid és az intelligens összkerékhajtás egyedülálló kombinációjának köszönhetően a Yaris Crossban megállíthatatlannak érezheti magát. Full Hybrid rendszere kategóriájában páratlan teljesítményt és hatékonyságot kínál, az AWD-i pedig olyan irányíthatóságot biztosít, amely magabiztosságot ad a mindennapi utazások során és csúszós útfelületen is.

Mindig kapcsolatban, sosem felkészületlenül

A Toyota Smart Connect segítségével az utazási stressz a múlté. Az új 9″-os HD érintőképernyő hozzáférést biztosít a felhőalapú navigációhoz, amely valós idejű forgalmi eseményekre figyelmeztet, valamint vezeték nélküli okostelefon-integrációt biztosít, beleértve az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszert. Az új Yaris Crossban a kényelem és az irányítás a keze ügyében van.

Galéria

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.