Rólunk

Élen a megbízhatóságban!
A biztonságos, kényelmes és környezetvédő autózáshoz nem csak jól megépített gépkocsira, hanem jól felkészült szakemberekre és szakszerűen ellátott szervizekre is szükség van. Az Euro-Car Trading két évtizeddel ezelőtti alapítása óta teljeskörű szolgáltatásokat biztosít minden típusú személygépkocsi és haszonjármű számára Székelyudvarhely és Marosvásárhely vonzáskörzetében. A Toyota hivatalos márkaképviseletét látjuk el Hargita és Maros megyében, jogi és magánszemélyek számára kínálunk Toyota márkájú autókat, flottákat, buy-back lehetőséget, a „Roncsautó” program kedvezményeit – mindezt 6 év vagy 200.000 km teljeskörű garanciával.

Szerviz

Szervizeink Toyota GOLD minősítéssel rendelkeznek, ugyanakkor márkafüggetlenek, minden autótípust fogadunk, bármilyen belsőégésű vagy elektromos motorral. Vállaljuk személygépjárművek, autóbuszok, tehergépkocsik javítását, valamint periódikus technikai vizsgálatát (ITP). Karosszérialakatos- és festőműhelyeink, mechanikával és autóvillamossággal foglalkozó szakembereink kifogástalan minőségben dolgoznak, legyen szó bármilyen meghibásodásról, időszakos szervizről, futószögállításról, autódiagnosztikáról. Kötelező (RCA) és fakultatív (CASCO) autóbiztosításokat közvetítünk, kárfelmérést végzünk, valamint autómentést vállalunk. Kiegészítő tevékenységeink között megtalálható az autómosás és -kozmetika, gumiszerviz és -hotel. Használt autókat értékesítünk, amelyeket csak a legszigorúbb, teljeskörű műszaki ellenőrzéseket követve, 1 éves garanciát vállalva adunk át a vásárlóinknak.

Értékesítés

Márkafüggetlen elektromos és hibrid autókat értékesítünk, valamint tartós bérbe adunk a vállalatcsoportunkhoz tartozó ePulse márkanév alatt. Segítünk a legmegfelelőbb elektromos autó kiválasztásában nyolc márka és több mint negyven típus közül. Legyen új vagy használt, elektromos, hibrid vagy plug-in hibrid autó, értékesítéskor biztosítunk visszavásárlási lehetőséget (buy-back), rövid- és hosszútávú bérlést, előnyös finanszírozási formákat, és különböző szolgáltatáscsomagokat magánszemélyek vagy vállalatok számára. Hosszútávú partnerség keretében vagy flottabérlés esetén, az autópark adminisztrációs költségeit is levesszük a válláról. Ugyanakkor a környezetbarát közlekedés számunkra akkor is fontos, ha nem autókról beszélünk, ezért kínálatunkban elektromos rollereket és kerékpárokat is talál, amelyek ajánlásakor a legelőnyösebb ár-érték arányt tartjuk szem előtt.

Szórakoztató És Kényelmi Berendezések

Tíz évvel ezelőtt külön üzletágat indítottunk, amely kizárólag az autózáshoz kapcsolódó szórakoztató és kényelmi berendezések és kütyük forgalmazásával, beszerelésével foglalkozik Autoextra név alatt. A Dension termékek kizárólagos romániai forgalmazói vagyunk.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.