Szolgáltatásaink

20 éve a mosolygó autókért

Új autók értékesítése

A Toyota márkaképviseletét látjuk el Hargita és Maros megyében, emellett egyéb márkájú elektromos és hibrid modellt is forgalmazunk.

Használt autók értékesítése

Minden általunk forgalmazott használt autót a legszigorúbb, teljeskörű műszaki ellenőrzéseket követve, 1 éves garanciát vállalva adunk át a vásárlóinknak.

Buy-back

Autóvásárláskor beszámítjuk cserére szánt autóját a legkedvezőbb feltételekkel.

Flottakezelés

Hosszútávú partnerség keretében vagy flottabérlés esetén, az autópark adminisztrációs költségeit is levesszük a válláról.

Márkafüggetlen szerviz

Minden autótípust fogadunk, bármilyen belsőégésű, hibrid vagy elektromos motorral. Vállaljuk személygépjárművek, autóbuszok, tehergépkocsik javítását, időszakos nagyszervizét.

„Roncsautó” ügyintézés

Segítünk a teljes ügyintézésben, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

ITP

Periodikus technikai ellenőrzést végzünk előzetes bejelentkezés alapján, valamint a regisztrált ügyfeleink számára emlékeztetőt is küldünk az esedékességet megelőzően mindenféle jármű esetén, legyen szó személyautókról, tehergépjárművekről, erőgépekről, motorkerékpárokról, buszokról vagy traktorokról.

Karosszérialakatosság

Műhelyünk, valamint festődénk a legprofesszionálisabb szinten varázsolja újjá autóját az apró karcolásoktól a jelentősebb sérülésekig. Fényezés és alvázkezelés teszi teljessé a kínálatunk, valamint újra gyári állapotúvá a sérült autóját.

Autódiagnosztika

Ha sehol nem találják a hibát, mi felkutatjuk azt a legprofesszionálisabb berendezésekkel és legfelkészültebb szakembereinkkel. Márkafüggetlen szervizeink Toyota GOLD minősítéssel rendelkeznek.

Futóműállítás

Gondoskodunk róla, hogy autója kerekei mindig a gyártó által megadott értékeknek megfelelően, egymással összehangolva fussanak az úton, a maximális úttartás, a kellemes és biztonságos vezetési élmény, valamint a gumiabroncsok minél hosszabb élettartama érdekében.

Kárfelmérés és biztosításközvetítés, autómentés

 Legyen szó RCA vagy CASCO biztosításokról, igyekszünk partnereink legjobb ajánlatait továbbítani, valamint az esetleges kárfelmérésben és ügyintézésben is ügyfeleink segítségére lenni.

Autómosás és -kozmetika

Gondoskodunk róla, hogy autója ne csak kifogástalan műszaki állapotban legyen, hanem belsőre és külsőre is mindig a legszebb formáját mutassa!

Gumiszerviz- és hotel

Legyen gondja, hogy mindig az útviszonyoknak megfelelő legnagyobb biztonsággal járjon, és engedje, hogy a kerekek cseréje, javítása és tárolása a mi gondunk legyen!

Hosszútávú autóbérlés

Szeretne az autójával kapcsolatos minden nyűgös teendőtől és kötelezettségtől megszabadulni? Emellett könnyen tervezhető, kedvezményes költségszinttel használni álmai járművet folyamatosan a legkiválóbb állapotban? A vállalatcsoportunkhoz tartozó ePulse márkanév alatt segítünk a legmegfelelőbb elektromos autó kiválasztásában nyolc márka és több mint negyven típus közül, legyen szó új vagy használt, elektromos, hibrid vagy plug-in hibrid autóról.

4x4 és offroad

Minden kiegészítőt forgalmazunk, amely szükséges lehet az aszfaltozott utakon túl

Egyéb elektromos járművek forgalmazása

A környezetbarát közlekedés számunkra akkor is fontos, ha nem autókról beszélünk, ezért kínálatunkban elektromos rollereket és kerékpárokat is talál, amelyek ajánlásakor a legelőnyösebb ár-érték arányt tartjuk szem előtt.

Kényelmi és szórakoztató autós kiegészítők beszerelése és forgalmazása

 Az autózáshoz kapcsolódó szórakoztató és kényelmi berendezések és kütyük forgalmazását a vállalatcsoportunkhoz tartozó Autoextra név alatt végezzük. A Dension termékek kizárólagos romániai forgalmazói vagyunk.

Foglaljon időpontot!

Töltse ki az alábbi űrlapot adataival, és válassza ki a helyi forgalmazót. 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük kérésének minden részletét!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.