Corolla Hatchback

ÎNCEPUTUL UNEI NOI ERE INCITANTE PENTRU CEA MAI BINE VÂNDUTĂ MAȘINĂ DIN LUME

De la 23.450 Euro

Construită să ofere mai mult

În cadrul Toyota, ne dedicăm producerii de mașini tot mai bune. Corolla este construită pe baza TNGA, noua platformă avansată de inginerie de la Toyota, asigurând o experiență cu adevarat satisfăcătoare la volan. Caroseria mai rigidă și centrul de greutate coborât asigură o stabilitate mai bună în timpul virajelor, iar suspensia cu dublu braț triunghiular absoarbe șocurile mai eficient, deplasarile fiind mult mai confortabile.

Concepută pentru a impresiona

Primul lucru pe care-l observi la noua Corolla este exteriorul îndrăzneț și dinamic, care poate deveni și mai atrăgător cu ajutorul unei selecții din opțiunile noastre de vopsea în două tonuri. Capota joasă atractivă, grila lată spectaculoasă și farurile cu LED-uri îi conferă un aspect aerodinamic, care este imbunatatit de un set de jante sportive de 18“.

Senzația de stil

Designerii noștri au ales o combinație de materiale de înaltă calitate care arată uimitor împreună – și oferă, de asemenea, o varietate plăcută de texturi. Un aspect total negru conferă interiorului o senzație sportivă sau puteți alege un gri elegant care subliniază designul spațios și curat. Scaunele sport elegante completează aspectul perfect.