Corolla Hatchback

Sportos és innovatív

23.450 Eurótól

Többre építve

A Toyotánál elkötelezettek vagyunk a jobb autók gyártása iránt. A Corolla a Toyota új, fejlett műszaki platformjára, a TNGA-ra épül, amely igazán kielégítő vezetési élményt biztosít. A merevebb karosszéria és az alacsonyabb súlypont jobb stabilitást biztosít kanyarodás közben, a kettős keresztlengőkaros felfüggesztés pedig hatékonyabban csillapítja a lökéseket, így az utazás kényelmesebbé válik.

Lenyűgözőre tervezve

Az első dolog, ami feltűnik az új Corollán, az a merész és dinamikus külső, amelyet kéttónusú fényezésünkkel még vonzóbbá tehetünk. A vonzóan alacsony motorháztető, a drámaian széles hűtőrács és a LED-es fényszórók áramvonalas megjelenést kölcsönöznek neki, amelyet a sportos 18 colos keréktárcsák fokoznak.

Szenzációs stílus

Tervezőink olyan kiváló minőségű anyagok kombinációját választották, amelyek együtt lenyűgözően néznek ki – és kellemesen változatos textúrákat kínálnak. A teljesen fekete megjelenés sportos hangulatot kölcsönöz a belső térnek, vagy választhat egy elegáns szürkét, amely kiemeli a tágas, letisztult kialakítást. A stílusos sportszékek tökéletesen kiegészítik a megjelenést.