GR Yaris

LA JOACĂ CU GR YARIS

De la 37.292 euro

Pedigree de curse

Dezvoltat împreuna cu echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally, GR Yaris te recompensează cu calmul unei vedete de raliu. Sistemul său agil GR-FOUR 4WD vine cu un cuplaj cu răspuns rapid și două diferentiale blocabile limitate Torsen, ce gestioneaza inteligent cuplul livrat catre fiecare roata.

Putere ce atinge noi înălțimi

Cu o putere uimitoare de 261 DIN CP și cuplu de 360 Nm, nou dezvoltatul motor turbo, cu 3 cilindri, de 1.6 litri, livrează accelerație și răspunsuri remarcabile. Încorporând tehnologii și materiale inovatoare Toyota, cum ar fi pistoane dedicate și un turbocompresor cu rulmenți și admisie single-scroll, pentru a reduce greutatea și a îmbunătăți experiența la volan, GR Yaris are puterea să însufleteasca orice calatorie.

Definit de performanță

Caroseria unică GR Yaris este sculptată pentru performanțe aerodinamice, rezultând o linie a plafonului mai joasă și un design fluid, similar unui coupé. Un acoperiș din fibră polimerică de carbon și panouri din aluminiu au rolul de a coborî centrul de greutate și a reduce greutatea pentru a îmbunatăți dinamica. Grila frontală lată consolidează postura acestui GR Yaris și ajută la frânare și răcirea motorului, asigurând atât atractivitatea vizuală, cât și performanta in timpul unei curse.