GR Yaris

Játszótér az egész világ

37.292 Eurótól

Pálya pedigree

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapattal közösen kifejlesztett GR Yaris egy rallye-sztár higgadtságával jutalmazza Önt. Az agilis GR-FOUR összkerékhajtási rendszer gyors reagálású tengelykapcsolóval és két Torsen korlátozottan zárható differenciálművel rendelkezik, amelyek intelligensen kezelik az egyes kerekekre jutó nyomatékot.

Új magasságok teljesítménye

Az újonnan kifejlesztett 1,6 literes, 3 hengeres turbómotor elképesztő, 261 lóerővel és 360 Nm nyomatékkal kiemelkedő gyorsulást és reakciókészséget biztosít. A Toyota innovatív technológiáit és anyagait – például a súlycsökkentés és a vezetési élmény fokozása érdekében speciális dugattyúkat és egyhengeres csapágyazású turbófeltöltőt – alkalmazó GR Yaris minden utazáshoz elegendő erővel rendelkezik.

Teljesítmény által meghatározva

Az egyedi GR Yaris karosszériáját az aerodinamikai teljesítmény érdekében alakították ki, ami alacsonyabb tetővonalat és áramló, kupé-szerű kialakítást eredményez. A szénszálas polimerszálas tető és az alumínium panelek csökkentik a súlypontot és a dinamika javítása érdekében csökkentik a súlyt. A széles első hűtőrács erősíti a GR Yaris tartását, valamint segíti a fékezést és a motor hűtését, így biztosítva mind a látványt, mind a teljesítményt a verseny során.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.