Land Cruiser 150

PUTERE FĂRĂ EGAL. CARACTER LEGENDAR

De la 59.245 euro

Putere și determinare în fiecare linie

Noul Land Cruiser își confirmă reputația cu un nou stil exterior, mai modern și mai robust. Fiecare linie denota determinare. Capota a fost modelată pentru o mai bună vizibilitate centrala în partea de jos; farurile și deschiderile grilei radiatorului au fost înălțate pentru o mai bună protecție și pentru trecere prin apa mai adâncă.

Off-road sau pe șosea, ești mereu protejat

Land Cruiser este echipat cu Toyota Safety Sense, o suită de tehnologii active de siguranță concepute pentru a preveni sau atenua coliziunile într-o gamă largă de situații ce pot fi întâlnite în trafic. Acestea includ Sistemul de siguranta pre-impact (PCS) cu Detectare pietoni, Cruise Control Adaptiv (ACC), Sistem de avertizare la părăsirea benzii (LDA), Sistem de comutare automată între faza lungă și fază scurta (AHB) si Sistem de asistenta pentru marcaje rutiere (RSA).

Gata să cucerească cel mai dificil teren

Traversari de rauri, coborari pe grohotișuri – Land Cruiserul este legendar pentru capacitatea sa de a face față pe cele mai dure tipuri de teren off-road și de a te aduce înapoi în siguranta. Niciun alt SUV nu poate oferi aceasta combinație unică de performanță pe șosea și off-road.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.