Land Cruiser 150

Élő legenda

59.245 Eurótól

Erő és elszántság

Az új Land Cruiser új, modernebb és robusztusabb külső formavilágával megerősíti hírnevét. Minden vonal elszántságot jelent. A motorháztetőt úgy alakították ki, hogy alul jobb legyen a középső kilátás; a fényszórók és a hűtőrács nyílásait megemelték a jobb védelem és a mélyebb vízbehatolás érdekében.

Off-road vagy on-road, mindig véd

A Land Cruiser a Toyota Safety Sense aktív biztonsági technológiákból álló csomaggal van felszerelve, amelynek célja az ütközések megelőzése vagy mérséklése az utakon előforduló helyzetek széles skáláján. Ezek közé tartozik a gyalogosfelismerővel ellátott ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS), az adaptív sebességtartó automatika (ACC), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA), az automatikus távolsági és tompított fényszóró (AHB) és az útjelző asszisztens (RSA).

A legnehezebb terepet is meghódítja

Folyókon való átkelés, lejtők – a Land Cruiser legendásan alkalmas arra, hogy a legnehezebb terepviszonyok között is megbirkózzon a terepjárókkal, és biztonságosan visszajusson. Egyetlen más SUV sem kínálja a közúti és a terepjáró teljesítménynek ezt az egyedülálló kombinációját.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.