Roncsautó Program

20 éve a mosolygó autókért

2022 Roncsautó Program

Az autópark megújulását célzó állami program kedvezményt biztosít új autók vásárlásakor, amennyiben a leendő vásárló leadja a bizonyos feltételeknek megfelelő régi autóját. Az alábbiakban olvashat a kétféle érvényben levő programról.

Klasszikus roncsautó program

A 2022-es klasszikus roncsautó programban 6.000 lejes értékjegyet kap az a tulajdonos, aki leadja megsemmisítésre a legalább 6 éves, Romániában beírt autóját, hogy egy új, csökkentett károsanyag-kibocsátású autót vásároljon (amely legtöbb 160 g/km CO2, WLTP rendszerben mért kibocsátással rendelkezhet). Vásárlásonként két ilyen értékjegy használható fel, összességében 9.000 lej értékben, de ezt kiegészítendő további értékjegyek szerezhetők, amennyiben a megvásárlandó új autó teljesíti az alábbi feltételeket:

Roncsautó+

A Roncsautó+ program esetén is szükséges leadni régi autót (és maximum kettő roncsautó leadása lehetséges), viszont csak 100%-ban elektromos meghajtású, vagy konnektorról is tölthető hibrid autók vásárolhatók a következő kedvezményekkel:

Tudnivalók

Fontos tudnivaló, hogy a roncsautók leadása csak engedélyezett helyen történhet, legalább 6 éves autó adható le, ráadásul teljes autó kell legyen (karosszéria, motor, kerekek stb.) 
A fenti programok nyújtotta kedvezmények igénybevételéhez kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.