Proace

FUNCȚII CONCEPUTE PENTRU ÎNDEPLINIREA NEVOILOR TALE

De la 26.870 euro

Indiferent de sarcina pe care vrei să i-o dai, PROACE e singura furgonetă de care vei avea nevoie vreodată.

Dacă ai un business mic, poți să ai senzația că faci treaba mai multor oameni deodată. PROACE e aici să te ajute și a fost conceput sa fie singura furgonetă de care vei avea nevoie vreodată. Disponibilă în trei opțiuni de lungime – Compact, Mediu și Long – cinci stiluri de caroserie și cu o capacitate impresionantă și acces practic, precum și cu utilitatea soluțiilor Smart Cargo și Mobile Office, PROACE are soluția pentru orice sarcină.

Service Toyota pentru tine

În calitate de partener de încredere, Toyota Service oferă utilizatorilor de business PROACE calitatea și experienta pe care o așteaptă. Tehnicienii noștri sunt instruiți la cele mai înalte standarde, folosesc doar piese originale și oferă un nivel de servicii neprețuit. Oferind un raport calitate-preț fără egal și soluționarea facilă a tuturor nevoilor de servicii, Toyota poate face diferența pentru o persoană cu o viață aglomerata.

Un partener pentru fiecare job.

Indiferent daca ai un start-up sau un business in dezvoltare, vei descoperi ca PROACE a fost conceput să reprezinte singura furgoneta de care poti avea nevoie vreodata.