Proace

Intelligens megoldások, bármilyen feladatra.

26.870 Eurótól

Terheléstől függetlenül megállja helyét

Ha kisvállalkozással rendelkezik, úgy érezheti, hogy egyszerre több ember munkáját végzi. A PROACE azért van itt, hogy segítsen Önnek, és úgy tervezték, hogy az egyetlen furgon legyen, amire valaha is szüksége lesz. A PROACE háromféle hosszúságban – kompakt, közepes és hosszú -, ötféle karosszériaváltozatban, lenyűgöző kapacitással és praktikus hozzáféréssel, valamint a Smart Cargo és a Mobile Office megoldások hasznosságával minden feladatra kínál megoldást.

Toyota Szerviz

Megbízható partnerként a Toyota Service a PROACE üzleti felhasználóinak az általuk elvárt minőséget és élményt kínálja. Technikusaink a legmagasabb színvonalon képzettek, kizárólag eredeti alkatrészeket használnak, és páratlan szintű szolgáltatást nyújtanak. A Toyota páratlan ár-érték arányt és egyszerű megoldásokat kínál minden szervizigényére, így a Toyota mindent megváltoztathat egy elfoglalt ember számára.

Partner minden esetre

Akár induló, akár növekvő vállalkozásról van szó, a PROACE-t úgy tervezték, hogy az egyetlen furgon legyen, amire valaha is szüksége lesz.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.